Κέλλυ Καλογεροπούλου

Kelly Exclusive Hair Salon

ΠΡΟΦΙΛ

Η Κέλλυ Καλογεροπούλου διαθέτοντας 30ετη εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής δεν σταματά να ενημερώνετε για τις τάσεις της μόδας και τις νέες τεχνικές συμμετέχοντας σε αντίστοιχα προγράμματα επιμόρφωσης σε Ελλάδα και σχολές του εξωτερικού VIDAL SASSOON TONY & GAY BROCKMAN PATRICK CAMERON παρέχοντας τις γνώσεις της σε σεμινάρια μετεκπαίδευσης κομμωτών. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτικός και έχει λάβει μέρος σε προγράμματα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ως εκπαιδεύτρια “train the trainer”.
 
Επιλέχτηκε από τη wella Hellas ΑΕ ως τεχνικός σύμβουλος της εταιρείας στην εκπαίδευση κομμωτών ως free lancer.

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Το κομμωτήριο Kelly exclusive hair salon είναι ένας ιδιαίτερος και καλαίσθητος χώρος στους Αμπελόκηπους στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε ποιοτικές υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης. Εμπνευσμένη από την αποκλειστικότητα που αναζητά ο κάθε πελάτης για να ξεχωρίζει, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων υπηρεσιών σε χρώμα, κούρεμα, χτένισμα και θεραπείες προσαρμοσμένες  στις ανάγκες των πελατών, με πρώτη φροντίδα την υγεία των μαλλιών.
 
Στον καλαίσθητο χώρο του KELLY EXCLUSIVE HAIR SALON μπορείτε να απολαύσετε υψηλές υπηρεσίες περιποίησης, να αφεθείτε σε προσωπικές δημιουργικές προτάσεις κομμωτικής, όλα αυτά σε ειδικές τιμές για όλους και με την δυνατότητα Prive Ραντεβού εφ’ όσον ζητηθεί εγκαίρως.
 
Σας καλωσορίζουμε στην εμπειρία ενός προσεγμένου κουρέματος, μιας trendy χρωματολογίας βαφών και μοδάτων στυλιστικών τεχνικών.